Acasă Actualitate Magazin din Hânţeşti, făcut scrum

Magazin din Hânţeşti, făcut scrum


Intră acum și în grupul de

Proprietarul unui magazin din Hânţeşti s-a ales cu pagube de 350 milioane de lei vechi, după ce magazinul i-a luat foc luni seară. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detaşamentul de Pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Hânţeşti au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la magazinul mixt ce-i aparţine lui Costel B., din comuna Hânţeşti. Incendiul a fost anunţat la ora 21:39, iar la sosirea echipajelor la locul intervenţiei ardea violent magazinul şi o magazie anexă construită din lemn, existând pericolul de propagare la o gospodărie învecinată.
Focul a fost stins la ora 23:25, dar au ars magazinul (construit din lemn şi PVC) pe o suprafaţă de 30 mp, o magazie pe o suprafaţă de 20 mp, un frigider, un televizor, două congelatoare şi mobilier. De asemenea, s-au degradat produse alimentare, pagubele fiind estimate de către proprietar la 35.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat termic faţă de materialele combustibile.
Pompierii au salvat gospodăria învecinată, în valoare de cca 50.000 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version