Braconaj cu „peripeţii” la Dorna Arini


Intră acum și în grupul de

Un paznic de vânătoare din comuna Dorna Arini a sesizat duminică seara, pe la ora 22:15, că pe raza comunei, pe DN 17B, se deplasează un autoturism de teren care utilizează un proiector folosit în special de braconieri. Potrivit IPJ Suceava, autoturismul a fost identificat pe raza comunei Dorna Arini de către un echipaj de poliţie, iar când a fost reperat, conducătorul auto a efectuat o manevră de întoarcere şi a abandonat autoturismul după circa 8 km, pe drumul forestier Corbu.
Autoturismul prezenta avarii la portiera stânga faţă, geamul din dreapta faţă deschis şi este înmatriculat în Maramureş pe numele M. VICTOR, în vârstă de 27 ani, domiciliat în oraşul Borşa, judeţul Maramureş.
Tot duminică noapte, în urma măsurilor luate de poliţişti, la ora 01:10, pe raza comunei Dorna Arini a fost oprit un alt autoturism de teren, în care se aflau 3 tineri tot din oraşul Borşa, care au declarat că nu îl cunosc pe M. VICTOR. Cu ocazia percheziţiei corporale şi a examinării autoturismului nu au fost identificate bunuri care să intereseze cauza.
Poliţiştii au continuat cercetările, iar în zona Sunători de pe raza comunei Dorna Arini, între km 14 şi 15 ai drumului naţional DN 17B, la circa 20 metri de carosabil, au fost identificate cadavrele a două ciute, care, în urma necropsiei, s-a stabilit că au fost ucise cu o armă cu glonţ de către persoane necunoscute.
S-au demarat activităţile specifice pentru a-i depista pe autorii faptei de braconaj, iar autoturismul abandonat a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de