Huligani … de Probota


Intră acum și în grupul de

Trei tineri „fără căpătâi” au făcut prăpăd în Probota. Potrivit IPJ Suceava, duminică noapte, trei persoane au distrus pe raza localităţii Probota, oraşul Dolhasca, ferestrele locuinţelor lui P. PETRU, în vârstă de 70 ani şi a fiului său, iar dintr-o anexă a locuinţei Adrianei D., în vârstă de 71 ani, au sustras 200 kg făină porumb. De asemenea, în aceeaşi noapte au pătruns fără voie în locuinţa Elenei J., în vârstă de 43 ani, şi au provocat distrugeri la cea a Rodicăi M, în vârstă de 37 ani, tot din localitatea menţionată.

Poliţiştii au reuşit să îi identifice pe autori ca fiind B. IONUŢ, în vârstă de 20 ani, G. CONSTANTIN, în vârstă de 22 ani şi G. IONUŢ, în vârstă de 21 ani, toţi din satul Probota, oraşul Dolhasca.

Marţi, în urma continuării cercetărilor în cauza privind săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat”, „violare de domiciliu” şi „distrugere”, a fost reţinut B. IONUŢ, care miercuri urma a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Ceilalţi doi indivizi sunt cercetaţi în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de