Ștefan Mandachi transmite sucevenilor să fie uniți și să arate țării că Suceava vrea autostradă: Dacă vrem autostrăzi trebuie să fim uniți împreună la inaugurarea primului metru de autostradă. Vezi aici cum poți ajunge la primul metru de autostradă


Intră acum și în grupul de

Ștefan Mandachi a făcut, joi, un apel tuturor sucevenilor care doresc o autostradă la Suceava să vină să fie alături de el la inaugurarea primului metru de autostradă construit în județul Suceava.

Tânărul antreprenor sucevean a lansat în urmă cu 10 zile campania „România vrea autostrăzi” care a obținut deja susținerea a  milioane de români, atât din țară cât și din diaspora.

Mandachi a spus că vineri, 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute, Suceava și sucevenii vor fi cei care transmit țării că este nevoie de autostrăzi.

„Este un semnal puternic pe care Suceava îl transmite către toată țara. Dacă vrem autostrăzi trebuie să fim uniți împreună la inaugurarea primului metru de autostradă. Acesta este un prim pas pe care l-am făcut pentru că îmi doresc autostradă la Suceava. Altfel, nu se mai poate!”, a transmis Ștefan Mandachi.

El a mulțumit tututor celor care s-au alăturat campaniei, iar manifestul pe care l-a lansat nu mai este al lui ci al sucevenilor și al tuturor românilor care au aderat la inițativa „România vrea autostrăzi”.

Ștefan Mandachi a menționat că este ușor de ajuns la acest prim metru de autostradă și că așteaptă ca sucevenii să transmită împreună cu el autorităților că este nevoie de autostrăzi.

El a dat publicității și locul exact unde este construit primul metru de autostradă din Moldova.(T.B.)


Intră acum și în grupul de