Trei accidente datorate vitezei şi zăpezii de pe carosabil


Intră acum și în grupul de

Trei accidente au avut loc la sfârşitul săptămânii, din cauza nerespectării regulilor circulaţie. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 16:05, în interiorul localităţii Frătăuţii Vechi pe DJ 178F, P. LIVIA, în vârstă de 36 ani, din Comuna Frătăuţii Noi, în timp ce conducea un autoturism, datorită neadaptării vitezei pe un carosabil acoperit cu gheaţă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un pom ornamental de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat rănirea pasagerei H. TRANDAFIRA, în vârstă de 60 ani, din Comuna Frătăuţii Noi.
Conducătoarea auto nu purta centura de siguranţă, a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe DN 2 în afara comunei Pătrăuţi, vineri, în jurul orei 09:00, B. OANA, în vârstă de 25 ani, din comuna Dărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat, a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit de un mal de pământ. Şoferiţa s-a ales cu vătămări corporale. Aceasta purta centură de siguranţă, a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tot vineri, la ora 15.30, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, I. VERONICA, în vârstă de 54 ani, din comuna Pojorâta, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă regulamentar de M. VASILE, în vârstă de 20 ani, din comuna Stulpicani, intrând în impact lateral. Conducătoarea auto necesită pentru vindecare o săptămână de îngrijiri medicale.
Şoferii purtau centură de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de