Acasă Actualitate Flutur a dat ordin de începere a lucrărilor de modernizare a drumurilor...

Flutur a dat ordin de începere a lucrărilor de modernizare a drumurilor Mălini-Găinești, Hârtop-Vulturești, Boroaia-Giulești și Panaci-Glodu. Se vor organiza licitații pentru modernizarea Rădăuți-Bilca și Frasin-Holda. Pe celelalte trasee județene firmele au început lucrări de reparații


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a dat ordin de începere a lucrărilor pentru patru trasee de drumuri județene, că se reia licitația pentru Rădăuți-Bilca, se scoate la licitație modernizarea drumului Frasin-Stulpicani-Holda și că urmează să se înceapă procedura de atribuire și pentru drumul Câmpulung Moldovenesc-Rarău prin Izvorul Alb.

Astfel, președintele Flutur a declarat că a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumul Mălini-Slatina-Găinești unde în paralel se realizează și lucrări de canalizare cu subtraversări pe sub drumul județean care se fac concomitent.



Totodată, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumurile Hârtop-Vulturești, Boroaia-Giulești și Panaci-Glodu.

El a menționat că se va relua licitația la drumul Rădăuți-Bilca pentru că nu a venit niciun ofertant.

Președintele Flutur a mai anunțat că se scoate la licitație Frasin-Stuplicani-Holda pentru că s-a finalizat proiectul tehnic.

În ceea ce privește modernizarea drumului Câmpulung Moldovenesc-Rarău prin Izvorul Alb a fost primit avizul privind ariile protejate Natura 2000 și se mai așteaptă avizul de mediu urmând să fie lansată licitația pentru execuție.

„Firmele de construcții au început reparațiile. E mult de lucru. Suntem în căutarea de soluții pentru a asigura finanțarea după efectele creșterilor costurilor ca urmare creșterii prețurilor materialelor și majorării salariilor în sectorul construcțiilor”, a menționat Gheorghe Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version