Poliția Suceava: Accidentul de la Pătrăuți provocat de un șofer care a încercat să depășească fără să se asigure, iar mașina sa a fost proiectată în șanț. Soția acestuia a murit, iar o altă femeie a fost rănită


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a stabilit că accidentul produs duminică pe DN 2 pe raza comunei Pătrăuți a fost provocat de un șofer din Galați care nu s-a asigurat când a intrat în depășire.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a precizat că în accidentul rutier produs pe DN 2 au fost implicate trei vehicule care circulau pe direcția Rădăuți-Suceava .

Astfel, din primele verificări efectuate s-a constatat că în depășirea unui vehicul condus de un tânăr de 22 de ani din Suceava s-a angajat șoferul unui alt autoturism condus de un bărbat de 55 ani.

În acel moment, fără să se asigure,  a încercat să efectueze o manevră de depășire și șoferul unui alt autoturism, un bărbat  în vârstă de 60 ani din județul Galați.

 În aceste condiții, mașina acestuia a fost acroșată de autoturismul care depășea regulamentar și proiectată în șanțul din partea laterală a drumului.

În urma impactului o femeie în vârstă de 58 de ani,  soția șoferului care se face vinovat de producerea accidentului a murit, iar o altă femeie aflată în autoturismul proiectat în șanț a suferit leziuni, fiind transportată la o unitate medicală.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, a precizat Epureanu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de