Luiza Pintilie de la CN „Spiru Haret” și Mario Bujorean de la CN „Petru Rareș”-Miss și Mister Bucovina

Luiza Pintilie de la Colegiul Național de informatică „Spiru Haret” și Mario Bujorean de la Colegiul Național „Petru Rareș” au fost desemnați Miss și Mister Bucovina în cadrul concursului organizat de Euroactiv Suceava la Shopping City Suceava.

Astfel, asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, Shopping City Suceava, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, M Style Dance Studio și, Alka România, au organizat, sâmbătă, Concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina” ediţia a VII-a la Shopping City Suceava.

Concursul a fost organizat cu ocazia aniversării a 12 ani de activitate „EUROACTIV” Suceava, ce a constat în desfăşurarea fazei pe judeţ cu perechile finaliste care au obţinut titlul de Miss & Mister Boboc la nivelul fiecărui liceu din judeţ.

S-au prezentat un număr de 12 perechi din 12 unități școlare: Liceul Tehnologic „Iorgu Virnav Liteanu” Liteni, Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Colegiul Tehnic Rădăuţi, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Liceul Tehnologic ”Tomşa Vodă” din Solca.

Probele concursului au constat în defilare de zi presărată cu întrebări de cultură generală, probă de dans, de perspicacitate şi prezentarea ţinutelor de seară cu dans vals.

Clasamentul final al concursului a fost prezentat de doamna prof. Loredana-Mihaela Ceică – preşedinte executiv al juriului, acesta fiind:

Miss & Mister Bucovina ediţia a VIII-a 2019:

  • Pintilie Luiza de la Colegiul Național de informatică „Spiru Haret” Suceava;
  • Bujorean Mario de la Colegiul Național „Petru Rareș” – Suceava.

Locul I: Miss: Drob Felicia de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” – Gura Humorului şi

Mister: Perju Mihnea de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” – Suceava;

Locul II: Drăgoi Magdalena de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” – Suceava şi Volanschi Matei de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” – Gura Humorului;

Locul III: Gurincu Gabriela de la Liceul Tehnologic „Iorgu Virnav Liteanu” – Liteni și Mihalescu Trandafir de la Colegiul Tehnic Rădăuţi;

Miss & Mister Popularitate: elevii Tcaciuc Alexandra de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava și Boroc Rafael de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” – Suceava;

Miss & Mister Dance: Crâșmaru Denisa Daniela de la Colegiul Tehnic Rădăuţi și Gheorghiță Alexandru de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” – Suceava.

Juriul concursului judeţean a fost compus din: președinte onorific al juriului: prof. Gabriela Scutaru – inspector școlar general adjunct, preşedinte executiv al juriului: prof. Loredana-Mihaela Ceică – de la IŞJ Suceava; prof. Narcisa Daniela Ştefănecu – președintele  Asociației „EUROACTIV” Suceava; prof. Beatrice Choleva – director la Palatul Copiilor Suceava;.    asistent universitat prof. Aida Petrea – de la Palatul Copiilor Suceava, Mihai Siminiuc de la M Style Studio Suceava și      Ciprian Harja de la Alka România.

Premiile au fost oferite de: Shopping City Suceava – în numerar: 900 lei pentru cei doi finaliștii Miss & Mister Bucovina, pentru cei de pe Locului I suma de 600 lei, pentru cei de pe locul II, suma de 400 lei, pentru cei de pe locul III suma de 300 lei, iar popularitate și cei mai buni dansatori câte 200 lei. Alka a oferit cadouri pentru toţi participanţii evenimentului, Luxuri Bride to Be – brățări şi ceircei pentru toate participantele concursului, Florăriile Iris și Mimosa au oferit flori pentru toate fetele și doamnele din juriul concursului.

Regia concursului a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – președintele Asociației ”EUROACTIV” Suceava.

Echipa de organizare a fost compusă de: domnul Ciprian-Mihai Harja de la Alka România, împreună cu voluntarii EUROACTIV: Luca Răscol, Alexandru-Florinel Tanase, Toma Ungureanu, Vlad Iriciuc, Cerasela Iacobăț, Alexandra Florea, Mircea Ene, Damian Vega şi coregraful Robert Catargiu de la Clubul Sportiv M Style Dance Studio.

Prezentarea evenimentului a fost asigurată de jurnalistul Marius Cocoș.

Petrecerea s-a mutat la Padrino Suceava unde participanţii şi susţinătorii concurenţilor au petrecut şi au schimbat impresii, și i-au felicitat pe concurenții de la ”Miss & Mister Bucovina” 2019.

Activităţile Campaniei „Vestitorii Primăverii” vor continua în perioada următoare cu Acțiunea ”Prietenii naturii” prin care voluntarii și concurenții concursului ”Miss & Mister Bucovina” vor participa la plantarea de puieţi, iar în Săptămâna Mare a sfintelor Sărbători Pascale, echipa de voluntari a EUROACTIV împreună cu Padrino Suceava şi, alți oameni de suflet vom sprijini o familie defavorizată din localitatea Verești și vom bucura sufletele copiilor din trei centre de plasament sucevene.