Viceprimarul din Rădăuţi, Constantin Galan, bătut zdravăn chiar în faţa Primăriei


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul liberal al municipiului Rădăuţi, Constantin Galan, a fost agresat serios în cursul zilei de marţi, chiar în faţa sediului Primăriei. Incidentul s-a produs undeva în jurul prânzului, în momentul în care viceprimarul a intervenit pentru a salva o persoană care era bătută de un bărbat, chiar în faţa Primăriei. Viceprimarul municipiului a declarat presei că se afla în biroul său când a sesizat că un bărbat necunoscut lovea puternic un alt bărbat care se afla într-o maşină parcată în zonă, motiv pentru care a coborât imediat pentru a aplana scandalul. El a spus că a constatat că şoferul maşinii era strâns de gât de un bărbat şi că a intervenit rapid pentru a-l salva, iar când s-a întors spre el, atacatorul l-a lovit cu pumnii în faţă, după care l-a ameninţat, l-a mai lovit de două ori cu pumnii şi apoi a fugit. “Este o situaţie gravă şi extrem de periculoasă. Nu am avut cum să stau pasiv şi cred că dacă nu interveneam, ajungea să îl omoare”, a mai declarat viceprimarul Constantin Galan.
Potrivit Poliţiei locale, în acest caz se fac cercetări pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.
În urma primelor cercetări s-a stabilit că rădăuţeanul, Constantin B. (în vârstă de 44 ani) ce se afla în autoturismul proprietate care era parcat în faţa Primăriei Rădăuţi, a fost lovit de Ionel L. (42 ani), incidentul izbuncnind pe fondul unui conflict mai vechi. Agresorul l-a lovit pe Constantin B. de mai multe ori în zona capului şi corpului, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Rădăuţi pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internat. Surse din apropierea viceprimarului susţin că, în momentul de faţă, Galan are nevoie de îngrijiri mai ales în zona feţei şi că un dinte e pe cale să-l piardă ca urmare a intervenţiei sale.


Intră acum și în grupul de