Scandal cu urmări grave într-o discotecă din Poiana


Intră acum și în grupul de

Un tânăr bătut într-o discotecă dintr-un sat din comuna suceveană Zvorîştea a ajuns la o clinică din Iaşi. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de duminică spre luni, la ora 01:20, U. MARCEL, în vârstă de 28 ani, din satul Buda, comuna Zvorîştea, în timp ce se afla la discoteca organizată în satul Poiana, pe fondul unui conflict spontan i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii lui O. MARIAN, în vârstă de 25 ani, din municipiul Suceava.
Suceveanul a fost transportat la Spitalul Judeţean şi internat cu diagnosticul:,, traumatism cranio- cerebral acut, traumatism cranio- facial, contuzii, fractură piramida nazală”, însă starea sănătăţii s-a agravat, fiind transferat la o clinică din Municipiul Iaşi.
Poliţiştii au extins cercetările, constatând că în scandal au mai fost implicaţi şi O. MARICICA, care a fost lovită de Z. SILVIU, în vârstă de 18 ani, din comuna Adâncata.
Faţă de cei trei sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ultraj contra bunelor moravuri”, în plus, U. MARICEL fiind cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală”.


Intră acum și în grupul de