„Emoţii de primăvară”, expoziţie a artistului Geo Ungureanu la galeria Millenium


Intră acum și în grupul de

Galeria “MILLENIUM” a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a fost luni dimineaţă gazda vernisajului artistic intitulat sugestiv “EMOŢII DE PRIMĂVARĂ”. De această dată, cel care a onorat cu prezenţa şi cu frumoasele sale lucrări a fost artistul plastic GEO UNGUREANU, la manifestare fiind invitate să participe şi să ia cuvântul diverse personalităţi din lumea cultural-artistică locală.
Şeful I.P.J. Suceava, comisar şef de poliţie dr. Ioan Nicuşor Todiruţ a deschis vernisajul, în calitate de amfitrion.
„Cele 50 de tablouri expuse, de o inestimabilă valoare artistică, anunţă intrarea în Luna lui Mărţişor. Lucrările ce împodobesc spaţiul cultural se doresc a fi o dedicaţie către toate persoanele de sex feminin – colege şi vizitatoare ale instituţiei noastre. Toţi cei prezenţi au apreciat calitatea pieselor artistice, fiind dovada vie a măiestriei cu care autorul lor a reuşit să materializeze adevărate opere de artă, plăcute ochiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţîru.
Prin expoziţiile găzduite de Galeria “MILLENIUM” a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava se remarcă iniţiativa şi interesul instituţiei pentru artă şi cultură.


Intră acum și în grupul de