Flutur a inspectat lucrările la drumul spre Mănăstirea Humorului: Continuăm reparațiile pe drumurile județene. 20 de echipe acționează în diferite zone ale județului.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri se continuă lucrările de reparații și întreținere a drumurilor județene.

El a inspectat, miercuri, lucrările care se execută spre Mănăstirea Humorului unde se toarnă un covor asfaltic.

„Vremea nu a fost favorabilă, am avut și temperaturi negative în zona de munte, Continuăm și în această săptămână lucrările de reparații la drumurile județene. Sunt 20 de echipe care acționează în diferite zone ale județului”, a spus președintele Flutur.

El a spus că s-au  început reparațiile în zona de șes a județului imediat ce timpul a permis și se continuă în zona de munte pe măsură de condițiile meteo ne permit.

„Prioritate au avut drumurile județene de pe traseul turiștilor către mânăstirile din județ. Am adus și 3 mașini de mare capacitate care pregătesc și plombează carosabilul. Imediat după Sfintele Sărbători de Paște vom face lucrări de reparații la drumurile județene din Slatina, Hârtop, Vulturești și Boroaia”, a precizat Flutur.

El a mai spus că au fost începute lucrările la drumul Panaci-Glodu, cu finanțare prin PNDL, iar de câteva zile a fost scos la licitație drumul Frasin-Stulpicani-Ostra-Broșteni, pentru care a fost făcut un împrumut de 52 milioane de lei.

„Tot în această zonă, am alocat fonduri pentru drumul Stulpicani-Gemenea-Slătioara, către Codrii Seculari”, a spus Flutur.

El a subliniat că se lucrează acum de la Panaci, la Vama, la Frumosu, la Vatra Moldoviței, la  Moldovița, la Mănăstirea Humorului unde se toarnă covor asfaltic, se lucrează la Mălini, Slatina, la Dolhasca în zona Budeni și la Liteni.

„Zona Bosanci-Ipotești s-a finalizat și s-au început lucrările pe ruta Rădăuți-Frătăuții Vechi-Frătăuții Noi-Bilca-Straja și pregătim covoare asfaltice pe zona Straja-Brodina-Ulma și Șcheia.Nu toate vor fi gata până de Paști, dar important este că firmele s-au mobilizat și încercăm în cea mai mare parte să rezolvăm să se circule în condiții normale”, a spus Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de