Un premiu I şi o menţiune obţinute de elevi ai Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava și o mențiune obținută de un elev al Școlii Gimnaziale nr.1 Vatra Dornei, la etapa naţională a Olimpiadei de Limba engleză


Intră acum și în grupul de

Trei elevi suceveni au obţinut premii şi menţiuni acordate de MEN la etapa naţională a Olimpiadei de Limba engleză, care a avut loc la Ploieşti, în perioada 22-26 aprilie 2019.

Potrivit inspectorului şcolar pentru limbi moderne din cadrul ISJ Suceava, profesorul Constantin Tiron, trei din cei 15 elevi ai lotului olimpic sucevean au fost premiaţi la această olimpiadă.

Astfel, Premiul I a fost obţinut de eleva Mocrei-Rebrean Ştefania Maria, clasa a XII-a, secțiunea B (regim de studiu intensiv-bilingv), de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Andronachi Nicoleta-Carmen și Fomin Ana Maria), iar Menţiune acordată de MEN au obţinut eleva  Mihailiuc Ruxandra Ioana, clasa a X-a, secțiunea B (regim de studiu intensiv-bilingv), de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Fodor Mihaela și Postolache Dana şi elevul  Todașcă Andrei, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei (prof. îndrumător Florescu Camelia).

Inspectorul şcolar sucevean a menţionat că lotul olimpic județean a fost însoțit de profesoarele Andronachi Nicoleta- Carmen, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava și Ionescu Liliana-Sonia, de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava.

El le-a transmis felicitări atât elevilor care au obținut premii și mențiuni, cât și celorlalți elevi participanți, dar și profesorilor îndrumători pentru rezultate obținute la această olimpiadă.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de