După gratii pentru un portbagaj plin de calorifere


Intră acum și în grupul de

Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată sâmbătă, în jurul orei 01:00, de Detaşamentul de Jandarmi din localitate despre faptul că pe strada Luncii a fost depistat un autoturism de culoare roşie care avea numerele de înmatriculare acoperite cu noroi şi cu portbagajul plin de calorifere, iar pe strada Mihai Viteazul, conducătorul autoturismului şi încă o persoană au abandonat maşina, reuşind să dispară. Potrivit IPJ Suceava, în urma măsurilor întreprinse cu operativitate de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii ca fiind D. DORU, proprietarul autoturismului şi S. FLORIN – complice, ambii de 23 ani din localitate.
Poliţiştii au demarat cercetările, stabilind că suspecţii, în noaptea de 06/07.03.2009 au sustras mai multe bunuri în valoare de 10.000 lei din locuinţele aflate în construcţie ce aparţin localnicilor J. IOAN şi P. VASILE, reuşindu-se recuperarea prejudiciului în proporţie de 85 %.
În baza probatoriului administrat, autorii au fost prezentaţi la Judecătoria Rădăuţi, care, la propunerea IPJ Suceava, a dispus arestarea preventivă pe timp de 15 zile pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
În baza mandatelor, învinuiţii au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de