Secția de Pediatrie a Spitalului Rădăuți a fost redeschisă. Managerul Traian Andronachi: A fost efectuată și igienizarea spațiilor secției


Intră acum și în grupul de

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Rădăuți a fost redeschisă, luni, începând cu ora 0:00, după ce activitatea acesteia a fost suspendată din 19 aprilie întrucât cei doi medici pediatri au beneficiat de concediul de odihnă.

Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, a declarat, luni, pentru News Bucovina, că secția a fost redeschisă de luni de la ora 0:00.

„Activitatea secției a fost reluată”, a spus Andronachi.

El a menționat că în perioada în care secția a fost închisă s-a efectuat igienizarea spațiilor acestei secții.

Reamintim că Secţia de Pediatrie a Spitalului municipal Rădăuţi a fost închisă din 19 aprilie, întrucât cei doi medici pediatri titulari, angajaţi cu contract de muncă, s-au aflat  în concediu de odihnă.

Pacienţii copii care s-au adesat acestui spital au fost dirijaţi spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Direcţia de Sănătate Publică Suceava a anunțat  că, avându-se în vedere situaţia creată prin suspendarea activităţii Secţiei de Pediatrie şi implicit a liniei de gardă de pediatrie din cadrul Spitalului municipal Rădăuţi, copiii bolnavi din zona Rădăuţi se puteau  adresa şi centrelor de permanenţă din teritoriul respectiv, în perioada în care secția avea activitatea suspendată. (L.B.)


Intră acum și în grupul de