Flutur anunță că a semnat contractul pentru repararea podului de la Verești. Lucrarea ar urma să fie finalizată în termen de trei luni. El spune că se continuă lucrările de reparații la drumurile județene


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, luni, că a semnat contractul pentru repararea podului de la Verești peste râul Suceava.

„Am semnat contractul pentru podul de la Verești: proiectare și construcție. O lună proiectarea, două luni construcția. Sperăm ca la sfârșitul lunii august-începutul lunii septembrie să avem finalizat și podul de la Verești”, a spus Flutur.

El a menționat că la acest pod au căzut niște grinzi și că va trebui reparat și redeschis traficul rutier.

Totodată, președintele Flutur a spus că în ceea ce privește drumurile județene, pe măsură ce vremea va permite, se continuă lucrările de reparații și turnare de covoare asfaltice fiind deschise 12 fronturi de lucru.

El a menționat că sunt lucrări în zona Panaci-Șaru Dornei, la Moldovița, se toarnă asfalt la Budeni Dolhasca, la Mălini se repară podul peste Moldova și se repară drumul și între Bosanci și Dolhasca, dar că și în zona Rădăuți sunt mai multe fronturi de lucru deschise.(N.B.)


Intră acum și în grupul de