Medicul specialist psihiatru Cristina- Luana Zbranca a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Medicul specalist psihiatru Cristina-Luana Zbranca a promovat, în această săptămână, concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, rezultatul concursului fiind validat, vineri, în Consiliul de Administraţie al unităţii câmpulungene.

Medicul Lucian Constantin Paziuc, care a deţinut această funcţie în ultimii trei ani şi jumătate, a declarat pentru NewsBucovina, că în termen de 30 de zile urmează ca noul manager al spitalului să fie numit printr-o decizie a primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură.

El a spus că medicul Cristina-Luana Zbranca este singurul candidat care s-a înscris la concurs, iar proba de susținere publică și de evaluarea a proiectului de management pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, s-a desfăşurat în data de 6 mai 2019, cu respectarea tuturor condiţiilor legale.

Medicul Lucian Constantin Paziuc a mai spus că nota finală obţinută de candidata înscrisă la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager este 9,79.

El a subliniat că atât el, cât şi întregul personal al spitalului îl vor susţine pe noul manager, lucrând în echipă, ca şi până acum.

De menţionat este că mandatul noului manager al Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc are o durată de patru ani.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de