Un elev de clasa a X-a a muncit ca ajutor pentru bucătar, timp de un an, pentru a strânge bani ca să lanseze prima sa piesă hip-hop


Intră acum și în grupul de

Dănuț Adrian Vieriu , elev în clasa a X-a la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, s-a străduit foarte mult până când a reușit să își lanseze prima piesă pe Youtube cu numele ”Te-am iubit cândva”.

El a mai colaborat cu doi  prieteni Hanzo (Adrian Pungă) și Vlad ( Vlad Sofiea), fiecare dintre aceștia aducându-și contribuția  la scrierea versurilor din melodie.    

”S-a muncit foarte mult, piesa era plănuită de un an de zile, numai că versurile erau prea seci și nu îmi plăcea deloc cum sună, dar nu am renunțat, m-am ambiționat puțin și am zis că orice ar fi trebuie să reușesc!” a explicat autorul pentru News Bucovina.

Tânărul a povestit că și-a început activitatea artistică odată cu participarea la un concurs de talente din liceu.

După scurt timp, el s-a angajat ca și barman-ospătar și ajutor pentru bucătar ca să strângă bani cu speranța îndeplinirii visului.

Prima piesă a sa, ”Te-am iubit cândva” a fost compusă pentru un concurs de talente, dar, după o perioadă lungă de timp, acesta s-a programat pentru lansarea ei, iar lucrarea muzicală a fost mixată și masterizată de Eduard, deținătorul canalului StreetLove Records.

De menționat este și faptul că tânărul a avut sprijin de la directorul liceului său pentru lansarea piesei.

”Tot la lansarea acestei piese, m-a ajutat și domnul director, Prisăcariu Alin, cu cât a putut și dumnealui fiind de acord să punem un anunț în liceu cu lansarea acestui „single” ” a menționat el.

În următoarea perioadă, Dănuț Adrian își dorește foarte mult să  lanseze albumul ”Prin întuneric în singurătate ”. Va realiza și o piesă cu un foarte bun prieten de al său Marius Mihaila BR0NX care a participat la Românii au talent.

„Pe viitor am de gând să colaborez cu alți artiști români cum ar fi : Utze, aZr, Alex, BR0NX, Claudiu Roman, Seek, GIEMSI” a spus el.  

(Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de