Un copil din Siret a dat foc la 25 baloţi de paie


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 9 ani, lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu focul şi a fost la un pas de a distruge gospodăria părinţilor. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112, miercuri, la ora 17:01, astfel că, Garda de Intervenţie Siret a intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit în gospodăria lui Florin S., din oraşul Siret, str. Principatele Unite nr. 22.

La sosirea autospecialei ardeau 25 baloţi de paie, existând pericol de propagare a incendiului la casa de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 17.35, în limitele găsite, valoarea pagubelor materiale fiind estimată de către proprietar la circa 250 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că incendiul s-a produs datorită nesupravegherii minorului S. E., în vârstă de 9 ani, care s-a jucat cu o sursă de aprindere.
Pompierii au salvat casa de locuit a proprietarului. Ca urmare a producerii evenimentului, nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de