I-a trimis soţiei prin poştă, din Anglia … un pistol


Intră acum și în grupul de

O femeie din Satu Mare a primit într-un colet de la soţul său, plecat la muncă în Anglia, „în dar” – un pistol şi acum este cercetată de poliţişti din cauza inconştienţei partenerului. Şi pentru că despre acest dar au aflat şi alţii, totul a ajuns şi la urechile poliţiştilor. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Toxice – IPJ Suceava au identificat la locuinţa Silviei G., în vârstă de 34 ani, din comuna Satu Mare, un pistol de tir cu aer comprimat marca CROSSMAN.

Din primele cercetări a rezultat că pistolul în cauză a fost procurat din Anglia, fiind trimis în România fără respectarea dispoziţiilor legale în vigoare în cursul anului 2007, prin intermediul unui colet poştal, de către soţul femeii, G. BENIAMIN, în vârstă de 41 ani, din comuna Satu Mare.

Arma a fost ridicată de către poliţişti şi urmează a fi expertizată criminalistic, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării şi contrabandă calificată, urmând a se dispune declinarea competenţei în favoarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Suceava.


Intră acum și în grupul de