Bunuri în valoare de 50.000 lei, confiscate de frontierişti de la o ucraineancă


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Suceava, au confiscat vineri, de la o ucraineancă, ţigări şi bunuri industriale în valoare de 48.025 lei, care urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, subcomisar Ilie Poroh – Seriţan, în dimineaţa zilei de 13.03.2009, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Suceava au executat o acţiune pe linia traficului cu bunuri accizabile de provenienţă ucraineană, ocazie cu care au depistat într-o parcare din Siret, un autoturism marca „Mercedes Sprinter”, la volanul căruia se afla cetăţeanca ucraineană S. Liliia, în vârstă de 22 de ani.
După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea autoturismului şi a bagajelor, fiind descoperite un număr de 3.840 pachete de ţigări marca „Ronson” şi bunuri industriale (candele, cutii de Calgon, plicuri de şampon, aparate de bărbierit), fără documente legale de provenienţă.
Tânăra a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat marfa de la mai multe persoane pe care nu le cunoaşte şi urma să le recomercializeze în bazarul Suceava în vederea obţinerii de profit.
Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 48.025 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar ucraineanca a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.


Intră acum și în grupul de