Bătut şi deposedat de telefonul mobil, de prietenul de pahar


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de jandarmi ce executa serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Fălticeni, a fost sesizat vineri, în jurul orei 15:00 de către D. Constantin, în vârstă de 60 de ani, localnic, despre faptul că în urmă cu câteva momente, o cunoştinţă l-a lovit şi l-a deposedat de telefonul mobil. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, jandarmii s-au deplasat în direcţia indicată de către persoana în cauză şi l-au depistat pe făptaş după aproximativ 300 de metri, constatând că acesta este A. Petru Vasile, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Fălticeni. În urma controlului corporal preventiv efectuat asupra acestuia, a fost găsit telefonul mobil al lui D. Constantin.

„Verificările efectuate au arătat faptul că cei doi bărbaţi au consumat împreună băuturi alcoolice şi au avut discuţii contradictorii într-un local din municipiu. D. Constantin a plecat spre domiciliu, însă, în apropierea barului, a fost lovit cu pumnii de către A. Petru Vasile. Profitând de faptul că victima e la pământ, agresorul i-a luat acesteia telefonul mobil căzut din buzunar în timpul altercaţiei, după care a părăsit în fugă locul faptei”, precizează căpitanul Cornaci.

Fălticeneanului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de