Bani pentru protecţia unui minor


Intră acum și în grupul de

Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată marţi de L. V., în vârstă de 17 ani din comuna Volovăţ, despre faptul că o persoană necunoscută l-a acostat în mod repetat sub diferite pretexte şi ameninţări şi i-a solicitat o sumă de bani pentru a-i asigura protecţia. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, poliţiştii rădăuţeni au organizat prinderea în flagrant a persoanei suspecte, ce a fost identificată în persoana lui L. ALEXANDRU, în vârstă de 19 ani, din municipiul Rădăuţi, iar în urma probatoriului administrat s-a dispus cercetarea acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „şantaj”.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că persoana suspectă este şi autorul unei tâlhării ce nu a fost sesizată poliţiei şi a fost comisă în 16.03.2009 asupra minorului S. I., în vârstă de 16 ani, din localitate, pe care, prin ameninţări, l-a forţat să cumpere un telefon mobil vechi contra sumei de 300 lei.
S-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a suspectului, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de „şantaj” şi „tâlhărie”.


Intră acum și în grupul de