Crin Antonescu: „Cred că o majoritate clară a delegaţilor la Congres susţine candidatura mea”


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PNL, Crin Antonescu, a apreciat miercuri, la Suceava, în ultima zi a campaniei electorale interne înaintea Congresului extraordinar, că o majoritate clară a delegaţilor la acest Congres va susţine candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al partidului. Antonescu a declarat că această campanie electorală internă din PNL a fost „intensă, interesantă şi inedită în peisajul politic românesc”. „Pentru mine a fost un fel de concediu, un ultim concediu în raport cu perioada care urmează de săptămâna viitoare încolo”, a spus Antonescu.

Viceliderul naţional al liberalilor consideră că această campanie electorală internă a fost „o competiţie reală, consistentă şi interesantă”. „Cred că suntem primul partid din România care dovedeşte că poate suporta o asemenea competiţie democratică, deschisă, pasională şi civilizată”, a spus vicepreşedintele PNL.

În ceea ce priveşte susţinerea de care se bucură în rândul organizaţiilor din ţară, Antonescu a precizat că nu a fost făcută „o contabilitate” pe organizaţii, arătând că sunt probabil puţine organizaţii cu vot „monocolor”. El a mai menţionat că şi votul de luni din cadrul Delegaţiei Permanente a fost „relevant şi decisiv” în legătură cu constituirea unei majorităţi la acest congres. „Cred că o majoritate clară a delegaţilor la Congres susţine candidatura mea”, a spus Antonescu.


Intră acum și în grupul de