Bărbatul care şi-a violat fiica, trimis după gratii pentru 29 de zile


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a confirmat marţi, începerea urmăririi penale faţă de CONSTANTIN S., în vârstă de 47 de ani, născut în municipiul Botoşani, domiciliat în comuna suceveană Preuteşti, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi incest, ambele în forma continuată.
Acesta, în perioada mai 2008 – ianuarie 2009, prin ameninţare şi acte de violenţă, a întreţinut mai multe acte sexuale cu fiica sa minoră, I. A. S., în vârstă de 14 ani, care prezintă o sarcină de 22 de săptămâni.

Prin Ordonanţa din data de 17.03.2009 a IPJ Suceava – Serviciul de investigaţii criminale, s-a dispus reţinerea lui S. Constantin pentru o perioadă de 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta. Miercuri, Parchetul a înaintat Tribunalului Suceava referat cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, ţinând cont de faptul că inculpatul a comis două infracţiuni pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de patru ani, precum şi de împrejurările concrete de comitere a infracţiunilor şi a abuzurilor la care a fost supusă minora.
„În această situaţie se consideră că există indicii temeinice că lăsarea inculpatului S. Constantin în libertate prezintă pericol concret pentru ordinea publică”, precizează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
Tribunalul Suceava a dispus arestarea pentru 29 de zile a bărbatului.


Intră acum și în grupul de