A accidentat mortal un bărbat ce dormea pe drum şi a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce dormea pe drumul naţional DN 2E şi-a găsit sfârşitul după ce o maşină l-a călcat, şoferul fugind de la locul accidentului. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orelor 20:00, în afara oraşului Solca, pe partea carosabilă a fost găsit cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, care prezenta leziuni la nivelul capului. Din verificări s-a stabilit că victima se numeşte C. TRAIAN, în vârstă de 62 ani, din oraşul Solca, stabilindu-se că în timp ce acesta se afla întins pe carosabil, a fost călcat de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de poliţişti, autorul a fost identificat în persoana lui D. MARIUS, în vârstă de 31 ani, din oraşul Cajvana, care a condus autoturismul proprietate în momentul producerii accidentului.
Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de căjvănean pentru „ucidere din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.


Intră acum și în grupul de