A accidentat mortal un bărbat ce dormea pe drum şi a părăsit locul accidentului

Un bărbat ce dormea pe drumul naţional DN 2E şi-a găsit sfârşitul după ce o maşină l-a călcat, şoferul fugind de la locul accidentului. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orelor 20:00, în afara oraşului Solca, pe partea carosabilă a fost găsit cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, care prezenta leziuni la nivelul capului. Din verificări s-a stabilit că victima se numeşte C. TRAIAN, în vârstă de 62 ani, din oraşul Solca, stabilindu-se că în timp ce acesta se afla întins pe carosabil, a fost călcat de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de poliţişti, autorul a fost identificat în persoana lui D. MARIUS, în vârstă de 31 ani, din oraşul Cajvana, care a condus autoturismul proprietate în momentul producerii accidentului.
Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de căjvănean pentru „ucidere din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

loading...