Timişorenii pleacă înfrânţi bine de la Suceava


Intră acum și în grupul de

CS UNiversitatea Suceava – Poli Timişoara 36 – 25

Echipa de handbal masculin CS Universitatea Suceava a câştigat fără drept de apel meciul disputat miercuri seară cu echipa Poli Timişoara. Scorul înregistrat la final a fost de 36 la 25, ultimele 10 minute ale partidei fiind un adevărat galop de sănătate după ce portarul sucevenilor, Bogdan Pralea a făcut reale minuni în poarta pe care efectiv a “închis-o”.

Ultimul atac al oaspeţilor, desfăşurat cu câteva minute înainte de final a fost unul care a pus capac psihicului timişorenilor. Aceştia obţinuseră o lovitură de la 7 metri însă Pralea nu numai că a apărat lovitura de pedeapsă însă a şi respins mingea pe care atacantul oaspeţilor a reuşit să o recupereze devenind pentru a doua oară singur cu portarul sucevean.

Timişorenii veniseră la Suceava destul de hotărâţi să facă o figură frumoasă mai ales că aveau mare nevoie de puncte. Doar prima repriză bănăţenii au făcut faţă sucevenilor, ei reuşind să se apropie în finalul primei părţi, pe fondul relaxării jucătorilor. Partea a doua a consemnat însă o revenire a sucevenilor şi o zi de excepţie pentru portarii Iulian Andrei şi Bogdan Pralea. Următoarea confruntare din Liga I de handbal masculin va fi în compania echipei Minaur Baia Mare.


Intră acum și în grupul de