Casă făcută scrum într-un incendiu la Broşteni


Intră acum și în grupul de

O casă din oraşul Broşteni a ars aproape în totalitate într-un incendiu izbucnit la primele ore ale zilei de vineri. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni au intervenit cu două autospeciale şi două motopompe pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Cătălin M., din oraşul Broşteni, str. Bistriţei. Incendiul a fost anunţat la ora 02:05, iar la sosirea gărzii de intervenţie ardea casa de locuit, existând posibilitatea de propagare la anexe şi două locuinţe învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 04:30, dar a ars casa de locuit, construită din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 72 mp, mobilier, aparatură electrocasnică şi alte bunuri de uz casnic. Din primele estimări, pagubele sunt de aproximativ 40.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către conductori electrici defecţi. Pompierii au salvat anexele şi cele două case învecinate, în valoare de aproximativ 50.000 lei.


Intră acum și în grupul de