Directorii generali din domeniul pădurilor din țările Uniunii Europene se întâlnesc miercuri și joi la Gura Humorului. Discuțiile vor pune accent pe adaptarea la schimbările climatice și pe exploatarea durabilă a pădurilor


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că miercuri și joi la Hotel Best Western – Gura Humorului – se va desfășura Reuniunea directorilor generali în domeniul pădurilor din țările membre ale Uniunii Europene în contextul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Potrivit sursei citate, deschiderea oficială a evenimentului va avea loc miercuri dimineața cu alocuțiunile invitaților UE și ale autorităților locale și județene, urmată de prima sesiune de comunicări.

„Întrucât  agenda europeană de mediu în perioada următoare, inclusiv pentru anul 2019, va pune un accent pe adaptarea la schimbările climatice și pe exploatarea durabilă a pădurilor, în prima parte a reuniunii va fi prezentat contextul național, respectiv pădurile și silvicultura în România”, se arată în comunicarea Prefecturii Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de