Primarul Ion Lungu răspunde criticilor de pe rețele de socializare în contextul redeschiderii podului din Burdujeni: Eu le spun să aibă răbdare. Mai este un an până la alegeri. Nu am făcut un act triumfalist


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, le-a recomandat criticilor de pe rețelele de socializare să aibă răbdare pentru că mai este un an până la alegeri și că în ceea ce privește anunțul redeschiderii temporare a podului din zona Burdujeni a fost doar un anunț și nu un act triumfalist.

„S-a redeschis circulația pe patru benzi pe podul din Burdujeni. Am văzut opinia celor de pe Facebook. Eu le spun să aibă răbdare. Mai este un an de zile până la alegeri. Eu le doresc multă sănătate.Nu am făcut un act triumfalist. Am adus la cunoștință faptul că se redeschide podul. Eu zic că s-au făcut lucrări de calitate”, a spus Ion Lungu în conferința săptămânală de presă.

 El a explicat că mai trebuie pus asfalt în zona respectivă pentru că nu s-a reușit, dar a subliniat că nu a băltit apa după ploile din ultimele zile în zona de scurgere și că se va corecta cu asfaltul necesar atunci când se va finaliza întrega lucrare.

Ion Lungu a mai spus că lucările de reparații pentru celelalte două benzi se vor relua după data de 26 iunie.

Primarul a menționat că această parte a podului nu necesită lucrări la fel de complexe ca prima jumătate și că speră ca acestea să fie finalizate până în 10 iulie.

„Reparațiile trecute au ținut opt ani și sper ca actualele reparații să țină minim 10 ani”, a spus Ion Lungu.

El a mai declarat că încă odată se vede necesitatea unui nou pod în zona comercială a Sucevei. (T.B.)


Intră acum și în grupul de