Peste 130 de vitezomani, amendaţi de poliţişti


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul săptămânii, pe raza judeţului poliţiştii suceveni au efectuat o serie de acţiuni în vederea prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulaţie, în special de depăşirea limitei legale de viteză şi depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, fiind constatată o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere. Potrivit IPJ Suceava, au fost aplicate 377 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 36.960 lei, din care una pentru alcool, 138 pentru viteză, 3 defecţiuni, 94 centuri, 7 opriri neregulamentare şi 112 alte abateri. Au fost aplicate sancţiuni şi celorlalţi participanţi la trafic: 14 pietoni, 3 biciclişti, 2 căruţaşi şi 3 conducători de mopede.

Poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, un număr de 10 permise de conducere, din care unul pentru alcool, unul pentru prioritate, precum şi două certificate de înmatriculare.

Astfel, B. DUMITRU, în vârstă de 43 ani, din comuna Coşula, judeţul Botoşani, a condus un tractor cu remorcă pe Calea Bucovinei din municipiul Rădăuţi, fără a poseda permis de conducere. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de