Romică Andreica îşi adjudecă cu nota 9 fotoliul de director OCAOTA


Intră acum și în grupul de

Fostul deputat PD-L de Făltceni, Romică Andreica, a reuşit să-şi adjudece postul de director al Oficiului Judeţean de Cadastru Agricol şi Organizarea Teritoriului Suceava (OCAOTA) după ce a reuşit să treacă miercuri şi de proba interviului, la examenul ce a avut loc la Bucureşti.

Andreica a trecut de proba scrisă cu nota 9, iar la interviu a răspuns la aproape toate întrebările şi a reuşit să obţină tot 9. Ex-deputatul fălticenean este unul dintre liderii judeţeni ai PD-L Suceava care au muncit foarte mult în campania electorală pentru alegerile locale şi generale de anul trecut şi a fost pentru o bună bucată de vreme purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a partidului.

Deşi a pierdut la mustaţă alegerile uninominale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul Fălticeni, în dauna PSD, Romică Andreica revine pe firmamentul personalităţilor publice sucevene, urmând a prelua şefia OCAOTA în prima parte a lunii aprilie, cel mai probabil în jurul datei de 4 aprilie, până atunci urmând a fi finallizate ultimele etape procedurale ale concursului pentru ocuparea funcţiei.

În momentul de faţă, funcţia de director al OCAOTA Suceava este deţinută de PNL-istul Vasile Mocanu.


Intră acum și în grupul de