Funinginea din coşul unei case din Vatra Dornei a luat foc


Intră acum și în grupul de

O familie din Dorna a fost la un pas de a-şi pierde joi, la primele ore ale dimineții, acoperișul de deasupra capului, din cauza unui incendiu izbucnit la coșul de fum. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunțat la ora 05:59, astfel că Detaşamentul de Pompieri Vatra a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea flăcărilor izbucnite la gospodăria lui Gheorghe C., din municipiul Vatra Dornei, str. Roşu.

La sosirea gărzii de intervenţie ardea funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă. Incendiul a fost lichidat la ora 06.27, în limitele găsite,astfel a ars doar funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului. Nu au fost victime omeneşti şi nici nu s-au semnalat pagube materiale.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jarului şi a scânteilor provenite din coşul de evacuare a fumului deteriorat. Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de