Un bărbat care a furat câteva sticle de bere și una de votcă prins de polițiștii din Broșteni. Surpriza a fost când au aflat că bărbatul era urmărit internațional de peste un an


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din județul Iași, căutat european de peste un an, fiind condamnat pentru incendiere în Giurgiu, a fost prins la Suceava unde a furat câteva sticle de bere și una de votcă.

Poliția Județeană Suceava a informat, luni, că Poliția orașului Broșteni a fost sesizată prin 112 că în noaptea de 15 spre 16 iunie o persoană necunoscută a distrus geamul unui autoturism parcat la o cabană din zonă şi a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 15 iunie un bărbat necunoscut a fost la pensiunea administrată de o localnică de 36 de ani şi a consumat băuturi alcoolice, iar tinerii care se aflau la cabana i-au dat de băut şi de mâncat, după care bărbatul a plecat.

Ulterior, în dimineaţa de 16 iunie tinerii au constatat faptul că a fost spart geamul unui autoturism parcat și au fost sustrase mai multe sticle cu băuturi alcoolice, prejudiciul fiind de aproximativ 1.200 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorului furtului şi a distrugerii  autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani din judeţul Iaşi, care figura ca fiind urmărit, având de executat 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere, mandat emis de Judecătoria Giurgiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat” şi ”distrugere”, bărbatul de 53 de ani fiind reținut de polițiști, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

Pe numele bărbatului Judecătora Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei în februarie 2018, iar în martie un mandat european de arestare. (N.B.)


Intră acum și în grupul de