Gheorghe Flutur a inspectat șantierele de investiții publice din Vatra Dornei împreună cu primarul Ilie Boncheș: Primăria Vatra Dornei a dovedit mult curaj și a deschis mai multe șantiere pentru obiective de infrastructură


Intră acum și în grupul de

 Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost, vineri, alături de primarul Ilie Boncheș pe șantierele din municipiul Vatra Dornei.

„Primăria Vatra Dornei a dovedit mult curaj și a reușit să deschidă mai multe șantiere pentru executarea de ample lucrări la obiective de infrastructură din municipiul – stațiune”, a spus Flutur.

El a explicat că prin două proiecte de peste 6 milioane de euro au fost începute lucrări de reabilitare și modernizare de străzi și a variantei de pe Valea Bistriței.

„Vor fi lucrări de asfaltare pe mai bine de un sfert din străzile municipiului”, a explicat președintele Flutur.

El a menționat că la Cazinoul din Vatra Dornei se execută lucrări de captare și drenare și este în derulare un proiect amplu de cinci milioane de euro, aprobat chiar în timpul mandatului său de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Totodată, Gheorghe Flutur a spus că la centrala termică s-a finalizat montarea primului cazan și că urmează să fie instalat încă un cazan.

Mai mult, s-a trecut la reabilitarea rețelei termice, inclusiv în stațiune.

„Vom veni și noi, Consiliul Județean Suceava,  cu sprijin pentru ca până în luna septembrie peste 3000 apartamente racordate la sistemul centralizat să beneficieze de apă caldă”, a conchis Gheorghe Flutur.

Dornenii au nevoie și de gaz metan astfel că solicităm încă o dată Guvernului să finalizeze aducerea gazului metan la Vatra Dornei.(T.B.)


Intră acum și în grupul de