Trei muncitori prinși sub un mal de pământ la Calafindești. Doi au fost scoși și transportați la spital, al treilea este prins până în zona pieptului


Intră acum și în grupul de

Trei muncitori au fost surprinși, vineri după amiaza, sub un mal de pământ în comuna Calafindești, a anunțat ISU Suceava care menționează că doi au fost scoși și au primit îngrijiri medicale.

UPDATE 23:45 Bărbatul suprins sub un mal de pământ la Calafindești a murit. Echipele de intervenție și-au riscat viața în acțiunea de extragere pentru că pământul se surpa permanent

UPADATE 20: 25 Muncitorul și-a pierdut conștienta. ISU Suceava arată că misiunea este foarte dificilă din cauză că malurile se surpă continuu, pământul fiind mbibat de apă.

Potrivit sursei citate, un al treilea este prins în continuare și se lucrează la extragerea lui.

Muncitorii lucrau la săpături la rețeaua de canalizare.

Cei doi muncitori care au fost scoși au leziuni care nu le pun viața în pericol, li s-a acordat primul ajutor medical și vor fi transportați la spital.

Cel de-al treilea este conștient și cooperează cu echipa de salvare, dar este prins în pământ până în zona pieptului.

ISU Suceava intervine în zonă cu modulul multirisc și o autospeciala, iar la fața locului sunt o ambulanță SMURD și două ale  Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de