Flutur, îndemn de la Sihăstia Putnei pentru solidaritate între bucovineni: Să facem demersuri pentru realizarea autostrăzilor care se lege Suceava de vestul Europei și de București


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a îndemnat, duminică, de la Sihăstria Putnei, ca bucovinenii să fie solidari pentru interesele zonei și să facă toate demersurile pentru realizarea autostrăzilor care să lege Suceava de vestul Europei și de București.

Președintele Gheorghe Flutur  a participat, duminică, la Sihăstria Putnei, la lansarea a două cărți ale lui Mihai Tatulici, respectiv „Am un interes personal: România„ și „Istoria gastronomiei românești”.

Flutur i-a spus lui Tatulici că a apărut cam târziu cartea prin care prezintă cum se mănâncă pentru că până acum a fost „cum să ne mâncăm” acțiune la care realizatorul TV a contribuit și el.

Flutur a înmânat lui Mihai Tatulici „Meritul Bucovinei” pe care acesta nu l-a preluat anul trecut și i-a dat acestuia aceeași distincție pe care să o transmită criticului Alex Ștefănescu.

Președintele CJ Suceava a spus că amândoi sunt bucovineni care au făcut cinste zonei, fiind doi scriitori, oameni de televiziune.

Flutur a făcut o invitație la solidaritate între bucovineni pentru a face autostrada care să lege Suceava de vestul Europei și de București, dar și mai  multă acțiune pentru sprijinul celor din nordul Bucovine.

„E nevoie să-i ajutăm pe frații noștri în drumul Ucrainei spre Uniunea Europeană unde ne putem întâlni mai ușor”, a spus Flutur.

 La această manifestare au participat, între alții, Ilie Năstase, Marian Miluț, Felix Tătar, Constantin Boca, fostul primar de Rădăuți Mihai Frunză, primarul din Putna, Gheorghe Coroamă, dar și mulți localnici. (T.B.)


Intră acum și în grupul de