S-a răsturnat după ce a intrat într-un podeţ


Intră acum și în grupul de

Postul de Poliţie Fântânele a fost sesizat telefonic duminică, la ora 22:00, despre faptul că în jurul orelor 21.50 pe DJ 290, în satul Băneşti, a avut loc un accident de circulaţie. Potrivit IPJ Suceava, în timpul cercetărilor la faţa locului s-a constatat că în dreptul imobilului aparţinând lui Zamfirei R., un autoturism era răsturnat. Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că autoturismul a fost condus de C. SERGIU, în vârstă de 19 ani, localnic, se deplasa pe DJ 290 din direcţia Băneşti-Fîntînele, iar din cauza lipsei de experienţă şi a vitezei, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens într-un podeţ şi s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,63 mg/l, alcool în aerul pur expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea ridicării de probe biologice.

Celui în cauză poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.


Intră acum și în grupul de