Acasă Actualitate Țigări de contrabandă, ascunse cu originalitate

Țigări de contrabandă, ascunse cu originalitate


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au depistat un cetăţean român, ce a încercat să introducă în ţară ţigări de provenienţă ucraineană ascunse în diferite locuri din autoturism. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, subcomisar Ilie Poroh-Serițan, sâmbătă, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară conducând un autoturism marca „BMW”, cetăţeanul român M. Daniel, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în comuna Cristeşti, județul Iaşi.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în spatele scaunelor faţă şi spate, într-o canistră de metal, în scaunul şi suportul oliţei copilului precum şi în ambalaje de carton sigilate şi puse sub haine, un număr de 1.340 pachete de ţigări (720 marca „ Saint George”, 120 marca „ RONSON” şi 500 marca „More”), de provenienţă ucraineană.



Ţigările în valoare de 5.614 lei au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 7000 lei. Totodată autoturismul marca „ BMW”, a fost indisponibilizat până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version