Ministrul Răzvan Cuc, la Suceava: Șoseaua de centură va fi dată în folosință în septembrie, centura Rădăuțiului va fi finalizată în vara anului viitor, iar săptămâna viitoare se deschide procedura pentru centura Fălticeniului


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, la Suceava, că proiectul șoselei de centură a municipiului Suceava va fi finalizat în luna septembrie și că are încredere că firma care execută lucrarea va recupera întârzierile.

Managerul de proiect al Autotehnorom, Vasile Strâmbeanu, a spus că s-au executat 40 la sută din lucrările prevăzute în contract și că sunt întârzieri care se datorează în special condițiilor meteo.

El a spus că firmele românești lucrează cel mai bine în România și că firma Autotehnorom va încheia lucrările pe DN 18 așa cum s-a propus.

„La centura Sucevei se lucrează. Au fost probleme legate de condițiile meteo, care au fost în toată țara”, a spus Cuc care a menționat că se vor recupera decalajele.

„Este o firmă serioasă care lucrează așa cum trebuie”, a spus ministrul.

El a adăugat că ultima dată când a fost la Suceava am dat niște termene și că la centura Rădăuți a pus pariu că se vor încheia lucrările până la mijlocul anului viitor deși termenul de finalizare e 2021.

Totodată, directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a anunțat că sunt pregătite procedurile pentru proiectul centurii municipiului Fălticeni.

El a spus că săptămâna viitoare se va urca pe SICAP documentația pentru centura Fălticeni.(T.B.)


Intră acum și în grupul de