Șeful DRDP Iași anunță traseele din județul Suceava care vor fi asfaltate în această vară și care totalizează 200 de kilometri. El spune că singurul impediment în realizarea lucrărilor sunt ploile


Intră acum și în grupul de

Șeful Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ovidiu Laicu, a declarat vineri, la vizita ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pe șantierul șoselei de centură a Sucevei, că în această vară ar urma să fie turnate covoare asfaltice pe circa 200 de kilometri de drumuri naționale din județul Suceava.

El a spus că se va turna covor asfaltic pe tronsonul Cumpărătura-Bunești-Drăgușeni al DN 2 și că deja s-a început lucrul.

Laicu a mai spus că se va turna covor asfaltic și pe DN 2 E, de la Păltinoasa la Marginea, iar săptămâna viitoare se intră pe DN 17 B de la Chiril până spre Vatra Dornei astfel încât întreg traseul de la Poiana Largului la Vatra Dornei să fie asfaltat integral.

De la sfârșitul lunii iulie ar urma să fie turnate covoare asfaltice și pe tronsoane ale DN 17 și DN 17 A.

Laicu a arătat că singurul impediment ar putea fi determinat de ploi.

„Cei 200 de kilometri sper să-i rezolvăm dacă nu vor fi probleme meteo(…) precipitații”, a spus directorul DRDP Iași.

Totodată, Ovidiu Laicu, a declarat că la DN 29 A, Suceava-Dorohoi, unde lucrările de reparații de anul trecut s-au executat prost, constructorul urmează să remedieze pentru că lucrarea este în garanție.(T.B.)


Intră acum și în grupul de