Trei case din Dorna, salvate de pompieri din calea flăcărilor


Intră acum și în grupul de

Trei case au fost salvate de nesocotinţa unor persoane ce au dat foc unui teren cu vegetaţie uscară în Dorna, pomperii intervenind pentru salvarea lor. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit miercuri, la ora 15.38, la un incendiu izbucnit la vegetaţie uscată, pe un teren ce aparţine lui Mihai B., din localitatea Plopeni. Au ars aproximativ 800 mp de vegetaţie uscată.

La ora 16.55, pompierii suceveni au intervenit în comuna Moara, la un alt incendiu de vegetaţie uscată de pe un teren ce aparţine Consiliului Local Moara. Aici a ars vegetaţia uscată de pe o suprafaţă de cca 140 mp.

Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit, la ora 15.44, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Vatra Dornei, str. Eroilor, într-o grădină aparţinând Monicăi N. La sosirea gărzii de intervenţie ardea vegetaţia uscată din grădină, existând pericolul de propagare la trei locuinţe aflate în apropiere. A ars vegetaţia uscată de pe o suprafaţă de aproximativ 1,3 ha. Pompierii au lichidat incendiul la ora 16.50, salvând cele 3 case de locuit, în valoare de aproximativ 700.000 RON.

Incendiile au avut drept cauză folosirea focului deschis, lăsat nesupravegheat, pentru igienizarea terenului.


Intră acum și în grupul de