„Studenţii” vor juca cu Reşiţa mai devreme (Handbal)


Intră acum și în grupul de

După ce au stabilit cu oficialii bihoreni să joace în devans meciul cu CSM Oradea (miercuri, 15 aprilie), sucevenii au răspuns afirmativ propunerii venite de la UCM Reşiţa de a juca şi partida din penultima etapă a Ligii Naţionale, cu o zi mai devreme, pe 5 mai. “ În aceste condiţii, probabil că ne vom întoarce de la Berna direct la Timişoara şi apoi la Reşiţa unde vom sta o zi şi apoi vom juca meciul urmând ca apoi să venim tot cu avionul pe ruta Timişoara-Iaşi sau Suceava, pentru că trebuie să pregătim meciul foarte important cu HC Odorhei, din ultima etapă, un joc care s-ar putea să fie decisiv pentru îndeplinirea obiectivului nostrum din acest sezon”, a precizat Petru Ghervan.

Jucătorii la final de contract vor semna angajamente noi

Conducerea clubului Universitatea Suceava a purtat în ultima perioadă mai multe discuţii cu jucătorii ale căror contracte expiră la 30 iunie 2009 şi a obţinut din partea acestora acordul de semnare a unor noi angajamente. Astfel, Iulian Andrei, Bogdan Pralea, Cristi Adomnicăi, Adi Mitrea, Ioan Tcaciuc şi Constantin Brădăţan au şanse foarte mari să apere şi în sezoanele următoare culorile clubului universitar. Singura necunoscută este deocamdată legată de la Leonard Bibirig, care va decide la finalul stagiunii dacă îşi va continua cariera de jucător sau nu. “Mai sunt câteva aspecte de pus la punct cu Brădăţan şi Mitrea dar nu se pune problema ca ei să nu continue alături de noi. Cu toţi aceştia am discutat şi vor semna noi angajamente. Cu siguranţă că negocierile s-au derulat altfel din punct de vedere financiar, lucru care mi se pare normal. Vor avea contracte mai mari faţă de cele de acum întrucât acu doi ani de exeplu de luptam pentru evitarea retrogradării iar acum avem obiectiv clasarea pe un loc de cupă europeană”, a explicat Petru Ghervan, care a mai spus că în cazul în care Bibirig se va retrage şi va continua la Suceava doar ca antrenor, atunci clubul va trebui să se orienteze să aducă un înlocuitor pentru acesta.

Bibirig şi-ar putea încheia cariera de jucător la finalul acestui sezon

Ajuns la 39 de ani, Leonard Bibirig se gândeşte să-şi încheie cariera de jucător la finalul actualului sezon. De trei campion naţional al României şi tot de atâtea ori câştigător al Cupei, Leonard Bibirig şi-ar putea continua din vară activitatea la CS Universitatea, însă numai în calitate de antrenor. „La felul cum a evoluat în acest sezon e clar că are resurse să continue însă asta depinde numai de el. Încă nu este sigur dar există şi varianta să-şi încheie cariera de jucător”, a explicat Petru Ghervan.

Bibirig a venit la CS Universitatea în vara anului 2007 şi timp de un an a evoluat la gruparea universitară sub formă de împrumut, el aparţinând de Dinamo, iar abia din acest sezon devenind jucătorul sucevenilor. „Voi lua o hotărâre abia la finalul sezonului. Va depinde de forma mea fizică de starea de sănătate şi de servici. E posibil să mă retrag, dar nu mă gândesc la acest lucru în momentul de faţă. Avem câteva meciuri importante în acest final de sezon peste care trebuie să trecem cu bine”, a precizat Leonard Bibirig, cu privire la posibilitatea de a se retrage din activiatea sportivă.


Intră acum și în grupul de