Un bărbat și-a pierdut cunoștința în urma intervenției jandarmilor la Vatra Dornei. Bărbatul era acuzat că a atins indecent și în mod repetat o fetiță de 12 ani la Festivalul de Folclor pentru Copii și a devenit recalcitrant când i s-a cerut să se legitimeze


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de circa 50 de ani din Vatra Dornei și-a pierdut cunonștința, vineri, în urma intervenției jandarmilor la Festivalul de Folclor pentru Copii după ce acesta fusese acuzat că a atins în mod repetat o fetiță de 12 ani și a devenit recalcitrant când i s-a cerut să se legitimeze.

Potrivit IJJ Suceava, o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.

Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare.

La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de