O suceveancă este cercetată pentru complicitate la contrabandă a 100 kg de chihlimbar FOTO/VIDEO


Intră acum și în grupul de

Polițiștii cercetează o femeie din judeţul Suceava pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă, care a fost depistată la frontiera verde cu aproximativ 100 kg de pietre semipreţioase, posibil chihlimbar, anunță Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

Duminică, în jurul orei 23:00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, au observat, la aproximativ 300 metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau, spre localitatea Ulma, colete voluminoase.

Persoanele au fost somate verbal de către poliţiştii de frontieră, însă aceștia nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul Ucrainei.

Totuși, la fața locului a fost identificată o femeie de 30 de ani, domiciliată pe raza jududețului Suceava, care nu-și justifica prezenta în zonă, precum şi patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparțin.

S-a luat măsura conducerii persoanei împreună cu bunurile respective la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma examinării coletelor, poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 100 kg de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării și urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.


Intră acum și în grupul de