Mirela Adomnicăi la lansarea proiectului AmbasaDOR DE BUCOVINA: Societatea se schimbă mai repede decât am fost obișnuiți și cred că trebuie să ținem pasul cu această schimbare


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi,a declarat, luni, la USV, la lansarea proiectului de formare în educație AmbasaDOR DE BUCOVINA că Facultatea de Științe ale Educației a oficializat, acum, printr-un proiect ceea ce s-a întâmplat și până acum.

„În ceea ce privește colaborarea cu diaspora multe activități s-au derulat până acum și îmi doresc ca acest proiect, care înseamnă oficializarea a ceea ce ați făcut și până acum, să însemne pe termen lung sustenabilitate, acorduri de colaborare, pe schimburi de cărți, pe schimburi de experiență”, a spus prefectul.

Mirela Adomnicăi le-a urat bun venit acasă celor care sunt din diaspora și participă la proiect și a spus că și-ar dori o școală să hrănească visele copiilor și să le facă posibile.

Ea a arătat că acest proiect este generos mai ales prin schimbul de experiență dobândită de-a lungul timpului și pe care cei prezenți pot să îl împărtășească aici.

„Este o dinamică permanentă. Societatea se schimbă mai repede decât am fost obișnuiți și cred că trebuie să ținem pasul cu această schimbare și fiecare experiență dobândită și împărtășită ne ajută să atingem acel obiectiv: o școală care să hrănească visele copiilor și să le facă posibile”, a spus Adomnicăi. (T.B.)


Intră acum și în grupul de