Ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident cu trei mașini la Păltinoasa. Doi bărbați din ambulanță și pasagerul unei mașini au fost răniți


Intră acum și în grupul de

O ambulanță aflată sâmbătă seara în misiune a fost implicată într-un accident rutier la Păltinoasa, doi dintre cei aflați în ambulanță fiind răniți.

Potrivit cercetărilor poliției, un bărbat de 52 de ani din comuna Panaci, care conducea sâmbătă seara un autoturism pe DN 17, dispre Gura Humorului spre Suceava, la intrarea în comuna Păltinoasa nu a virat la stânga și nu a acordat prioritate unei ambulanțe în misiune și care circula cu semnalele acustice și luminoase,  care l-a acroșat în partea dreaptă spate.

După impactul dintre aceste două autovehicule, până ca ambulanța să se oprească, a fost acroșată în partea din stânga spate de un alt autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din Suceava, care nu a păstrat o distanță suficientă față-spate, față de ambulanță ce circula în regim prioritar, cu partea din față a acestuia.

În urma evenimentului rutier au fost răniți un tânăr de  19 ani, din comuna Vicovu de Jos, aflat pasager pe bancheta spate a autoturismului care a lovit ambulanța, dar și doi bărbați din ambulanță, toți fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

Poliția a concluzionat că vinovați de evenimentul rutier sunt șoferii celor două autoturisme, primul pentru neacorare de prioritate, iar al doilea pentru nepăstrarea unei distanțe suficiente fața-spate, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (N.B.)


Intră acum și în grupul de