Un tânăr din Capu Codrului a fost reținut pentru tentativă de omor. El a bătut cu o coadă de sapă trei consăteni pe care îi suspecta că l-ar fi agresat pe fratele său.


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de  27 de ani din Capu Codrului a fost reținut, sâmbătă, de Parchetul Tribunalului Suceava pentru tentativă de omor, după ce acesta a bătut cu o coadă de sapă trei consăteni despre care a aflat că l-au lovit pe fratele său.

Astfel, potrivit cercetărilor, în seara de 1 august, tânărul de 27 de ani a aflat că fratele său a fost agresat e trei persoane într-un loc public din sat și a mers în zona în care se aflau cei pe care îi suspecta de agresiune, respectiv un bărbat de 30 de ani, un altul de 27 de ani și al treilea de 38 de ani.

 El avea asupra sa o coadă de sapă cu care i-a lovit pe cei trei, unul dintre aceștia, în vârstă de 30 de ani, suferind leziuni vindecabile în 38-40 zile, iar conform concluziilor preliminare fără a-i fi pusă în primejdie viața.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus, sâmbătă, punerea în mișcare a acțiunii penale față de agresor pentru tentativă de omor față de bărbatul de 30 de ani, de lovire sau alte violențe față de ceilalți doi consăteni agresați, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, procurorii au dispus reținerea agresorului care urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. (N.B.)


Intră acum și în grupul de