Pompierii militari suceveni, pe podium la etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au participat, la Iași, la etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, unde au câștigat, în clasamentul final, un loc pe podium, informează ISU Suceava.

Potrivit sursei citate,  lotul pompierilor suceveni s-a clasat pe LOCUL I, la proba REALIZAREA DISPOZITIVULUI DE INTERVENȚIE LA MOTOPOMPĂ, și pe LOCUL III, la proba PISTA CU OBSTACOLE PE 100 METRI.

Plutonierul major Sergiu Avasiloaei a fost al treilea la proba individuală cumulată (DUEL), iar în final, în CLASAMENTUL GENERAL, echipa ISU Suceava s-a clasat pe LOCUL III.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi a organizat, în perioada 01 – 02 august 2019, Etapa Zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie ce are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La această competiţie au participat cinci loturi reprezentative ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din județele Iași, Bacău, Botoșani, Neamț şi Suceava.

În cadrul competiției, pompierii militari au parcurs patru probe: „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri”, „Scara de fereastră” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, iar clasamentul general a fost stabilit prin adunarea timpilor obținuți, la fiecare probă, de către fiecare lot.

Clasamentul final:

Locul I – ISU Iași

Locul II – ISU Bacău

Locul III – ISU Suceava

Locul IV – ISU Neamț

Locul V – ISU Botoșani

ISU Suceava îi felicită pe toți participanții, iar echipa ISU Suceava a fost felicitată pentru efortul lor de a se menține an de an în fruntea celor mai buni profesioniști din țară.


Intră acum și în grupul de