Delegațiile administrative, sportive și culturale din Schwaben, Mayenne și Cernăuți vor fi primite de Gheorghe Flutur la Palatul Administrativ din Suceava. Cei mai mulți consilieri regionali din regiunile partenere vin pentru prima dată în Bucovina


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, va primi, luni după amiaza, la Palatul Administrativ delegațiile sportive, culturale și administrative participante la Turneul ”Patru regiuni pentru Europa”.

Deschiderea oficială și primele meciuri vor avea loc marți 6 august începând cu ora 9. Competiția va continua joi începând cu ora 9, iar la ora 15 va avea loc festivitatea de premiere.

Consiliul Județean Suceava organizează în perioada 4-9 august 2019 la Suceava cea de a XVIII-a ediție a Turneului Internațional de Fotbal pentru Juniori „Patru Regiuni pentru Europa”.

Conform principiului rotației, Turneului Internațional de Fotbal pentru Juniori sub 16 ani, denumit sugestiv “Patru regiuni pentru Europa”, aflat la a XVIII-a ediție, este organizat în acest an de Consiliul Județean Suceava, în perioada 4-9 august 2019, la eveniment urmând să participe, alături de tineri din județul Suceava, tineri din Mayenne – Franţa, Schwaben – Germania şi Cernăuţi – Ucraina.

Pe lângă delegațiile sportive și culturale, județul Suceava va fi gazdă în aceeași perioadă și pentru delegațiile consilierilor regionali și departamentali din regiunile Schwaben, Cernăuți și din Departamentul Mayenne, cea mai mare parte dintre aceștia urmând să viziteze Bucovina și județul Suceava pentru prima dată.

Această perioadă va reprezenta o bună oportunitate pentru a discuta cu cei trei parteneri externi propuneri pentru proiecte viitoare, de interes comun.(T.B.)


Intră acum și în grupul de